Introducere

ZULIX / 2016-03-07

  Puteti cumpara produse de pe Zulix doar daca aveti un cont Zulix. Puteti sa realizati contul dumneavoastra  Zulix accesand pagina Inregistrare Clienti

Intotdeauna cand doriti sa cumparati un produs trebuie sa fiti autentificati in zontul dumneavoastra Zulix, utilizand pagina deAcces membri

 

Pentru a cumpara produsele Zulix navigati continutul ofertei noastre. Aveti posibilitatea de a cauta produsele dorite utilizand „raioanele” magazinului care contin grupari de articole in functie de specificul acestora sau puteti folosi instrumentele de cautare cu care pe baza cuvintelor de cautare alese de catre dumneavoastra se extrag din intreaga oferta doar acele produse care corpund criteriilor alese.  Rezultatul cautarii in raioane sau cel al cautarii dupa cuvinte cheie este acelasi si cuprinde o lista in care produsele cautate sunt prezentate succint, doar prin numele lor, cateva imagini reprezentative si pretul lor. Selectand un singur produs din aceasta lista puteti ajunge pe pagina produsului respectiv unde vati regasi pe larg absolut toate informatiile de care aveti nevoie pentru a putea cumpara acel produs.

   

Daca doriti sa cumparati un produs de pe Zulix este foarte simplu.  Cautati in oferta noastra produsele dorite de dumneavoastra si de pe pagina produsului pe care doriti sa il achizitionati il puteti cumpara  apasand butonul „Cumpara” sau „Adauga in cos”.

Butonul „Cumpara”  va redirectioneaza imediat catre pagina Zulix a contului dumneavoastra de unde puteti realiza comanda si apoi plata.

Butonul „Adauga in cos” va permite sa retineti produsul intr-o lista de cumparaturi alaturi de alte produse pe care ati avut intentia sa le cumparati, urman ca ulterior sa puteti reevalua acesta lista si sa confirmati prin comanda si ulterior plati produsele pe care doriti sa le cumparati.

 

Pentru detalii privind modul cum puteti realiza comanda unor produse consultati pagina Cum se comanda