Creare cont

ZULIX / 2016-03-08

 INREGISTRARE

Pentru a crea un nou cont pe Zulix accesati butonul „Inregistrare” aflat pe bara din partea de sus a paginii.

In noua pagina care se deschide trebuie sa completati datele din formularul

 Puteti completa campul numit Nume utilizator cu un nume ales de catre dumneavoastra. Acest nume va fi verificat automat de catre Zulix, iar in cazul in care numele deja exista sau are un format necorespunzator veti primi recomandarea sa il schimbati. Este necesar sa introduceti adresa de email care va fi retinuta de Zulix pentru orice corespondenta cu dumneavoastra. Va rugam sa retineti ca nu puteti coresponda cu Zulix decat de pe acesta adresa de email.

Trebuie sa introduceti si sa confirmati prin reintroducere parola contului dumneavoastra. Va rugam sa retineti numele contului, parola si adresa de email, aceste informatii fiind necesare pentru accesarea contului sau modificarea ulterioara a lui.

 

Este necesar sa bifati ca ati citit si sunteti de acord cu „Termenii si conditiile Zulix”. Pentru acest lucru va rugam sa cititi cu atentie continutul acestui articol inainte de a bifa acest acord.

Dupa completarea datelor se apasa butonul „Inregistrare”. Urmeaza sa primiti un e-mail in care va este confirmata inregistrarea pe Zulix. Va rugam sa accesati link-ul din e-mail pentru a confirma faptul ca ati creat acest cont si  astfel se va activa contul Zulix. Link-ul de activare este valabil doar 7 zile.
Pentru a va inregistra pe magazinul online, click aici: http://www.zulix.ro/user.php?act=register